Reële functies

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Reële functies

Bijleskantoor StudieCo biedt u een gespecialiseerde bijlesleerkracht of studiebegeleider Wiskunde met specifieke vakkennis van Reële functies zoals het functievoorschrift, grafieken, eerstegraadsfunctie, tweedegraadsfuncties,

De bijlesleerkrachten van Bijleskantoor StudieCo beschikken over meerdere vaardigheden:

  • Opvolging van de geziene hoofdstukken Wiskunde in de les;
  • Toepassingen op de geziene leerstof;
  • Bijbrengen van vakspecifieke aspecten van Wiskunde, specifiek Reële functies;
  • Voorbereiding op aankomende testen;
  • Examenvoorbereiding;
  • Aanleren van een studiemethode voor Wiskunde.

De bijlessen gaan door op de op u gevraagde locatie in samenspraak met de bijlesleerkracht. Zowel het aantal uren als de frequentie van de bijles spreekt u af met de bijlesleerkracht en worden aangepast aan de vragen en de noden van de student of leerling.

U bent overtuigd van Bijleskantoor StudieCo? Vul dan meteen het formulier aan de rechterzijde van de pagina in en een medewerker contacteert u met een transparante en vrijblijvende prijsofferte voor Wiskunde.