Meetkunde

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Meetkunde

U bent op zoek naar Bijles en studiebegeleiding Meetkunde als onderdeel van Wiskunde?

Heeft uw kind moeite met ruimtelijke oriëntatie, vlakke figuren, punten, lijnen, vlakken, ruimtefiguren, …? Hoeveel moeite u of uw kind ook doet de resultaten voor wiskunde beteren niet? Dan bent u bij Bijleskantoor StudieCo aan het juiste adres! Bijleskantoor StudieCo zorgt voor een professioneel bijlesleerkracht of studiebegeleider die u of uw kind kan helpen inzicht te vergaren in wiskunde en specifiek meetkunde met volgende inhoud: Ruimtelijke oriëntatie, vlakke figuren, punten, lijnen, vlakken, ruimtefiguren.

Enerzijds is er de mogelijkheid bij Bijleskantoor StudieCo om de studiehouding aan te pakken door het aanstellen van een studiebegeleider, anderzijds kan een gespecialiseerd bijlesleerkracht dieper ingaan op het vakinhoudelijk pakket van wiskunde in het algemeen en specifieke onderdelen van meetkunde zoals ruimtelijke oriëntatie, vlakke figuren, punten, lijnen, vlakken, ruimtefiguren, …

Waar en wanneer de bijlessen en/of studiebegeleiding doorgaan bepaalt u zelf in samenspraak met de bijlesleerkracht of studiebegeleider. De bijlessen kunnen zowel bij u thuis als op locatie doorgaan. De bijles kan op alle niveaus gegeven worden: lager onderwijs (3de leerjaar, 4de leerjaar, 5de leerjaar, 6de leerjaar), maar ook op middelbaar onderwijsniveau.

Indien u kiest voor Bijleskantoor StudieCo garanderen wij een vlotte en kwalitatieve afhandeling van uw aanvraag naar bijles. Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier aan de onderkant van de pagina of contacteer ons telefonisch!